Известие

Collapse
No announcement yet.

задно междуосие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задно междуосие

с кеф установих, че задното междуосие е по голямо от предното, както при формулите. дали има друг модел , като 166, не случайно колата лепне на завойте

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
    с кеф установих, че задното междуосие е по голямо от предното, както при формулите. дали има друг модел , като 166, не случайно колата лепне на завойте

Първо, това се нарича следа, междуосие (или колесна база) е разстоянието между главините на лагерите на предните и задните колела. Междуосието на Алфа 166 е 2700 мм.

Освен това не си прав - предната следа е по-широка, както и повечето автомобили, особено тези с предно задвижване.

Предна следа 1545 мм
    Задна следа 1532 мм

А за лепненето по завоите си прав, 166 наистина има уникално поведение в завои - и донякъде е даже по-добра от 159.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

[QUOTE=pinko;397832]Първо, това се нарича следа, междуосие (или колесна база) е разстоянието между главините на лагерите на предните и задните колела. Междуосието на Алфа 166 е 2700 мм.

Освен това не си прав - предната следа е по-широка, както и повечето автомобили, особено тези с предно задвижване.

Предна следа 1545 мм
      Задна следа 1532 мм

А за лепненето по завоите си прав, 166 наистина има уникално поведение в завои - и донякъде е даже по-добра от 159.[/Q
      нали е описано при прегледа на стенда, ще задните са на по голяма радстояние, пък и е по широка от 164 с 5-7 сантиметра, а и видимо е така

Comment

[QUOTE=emil georgiev;398557]
        Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        Първо, това се нарича следа, междуосие (или колесна база) е разстоянието между главините на лагерите на предните и задните колела. Междуосието на Алфа 166 е 2700 мм.

Предна следа 1545 мм
        Задна следа 1532 мм

А за лепненето по завоите си прав, 166 наистина има уникално поведение в завои - и донякъде е даже по-добра от 159.[/Q
        нали е описано при прегледа на стенда, ще задните са на по голяма радстояние, пък и е по широка от 164 с 5-7 сантиметра, а и видимо е така
        На мен пък винаги отпред ми се е виждала по-широка като цяло .. живея на 14-тия етаж и си я гледам отгоре предницата и е доста по-широка , за следите не знам
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Всички размери са описани и дадени в книжката. Както Пинко ги описа.
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

[QUOTE=EMo0o;398636]

На мен пък винаги отпред ми се е виждала по-широка като цяло .. живея на 14-тия етаж и си я гледам отгоре предницата и е доста по-широка , за следите не знам
            гледай да не тукпеш на земята от толкова високо

Comment

[QUOTE=emil georgiev;399432]
              Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение

гледай да не тукпеш на земята от толкова високо
              Ти мене не ме мисли
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Смени стенда

Comment

Working...
                X